Tattoo
DEZE ARTIEST MAAKT TRIBALE TATOEAGES WEER COOL.

DEZE ARTIEST MAAKT TRIBALE TATOEAGES WEER COOL.

DEZE TRIBALE TATOEAGES ZIJN ALLESBEHALVE TRADITIONEEL
Tijdens de jaren ’90 en begin jaren 2000, waren jaren ’90 tribale tatoeages helemaal in. Ik weet het, het is moeilijk voor te stellen dat deze ontwerpen ooit populair waren, maar geloof ons, het was een ding. En terwijl vele tatoeageverzamelaars, waaronder Mike Tyson, nog steeds rocken met hun tribale tatoeages van tientallen jaren geleden, vermijden velen deze ontwerpen vandaag. Echter, een kunstenaar met de naam Dennis Bebenroth heeft misschien een manier gevonden om tribal weer cool te maken. Deze Deense kunstenaar combineert tribal ontwerpen met cartoon klassiekers om dynamische en hilarische ontwerpen te maken. Bekijk enkele van zijn epische creaties en laat ons weten of je dit spel op tribal radicaal vindt of niet. En als je zelf een vintage tribal tatoeage hebt, gooi dan je beste foto’s

Leave a Reply

Your email address will not be published.