Tattoo
ZOU JE DE ZOLEN VAN JE VOETEN TATOEËREN?

ZOU JE DE ZOLEN VAN JE VOETEN TATOEËREN?

DEZE ONGEWONE LOCATIE IS EEN TRENDING TOPIC
Wil je een verborgen, maar ongewone plek tatoeëren? Waarom probeer je de zolen van je voeten niet? Tattoos van voetzolen worden met de minuut populairder, maar we waarschuwen je dat het geen makkie is. De voeten zijn een extreem gevoelig gebied om te tatoeëren en net als de handpalmen vormen ze een speciale uitdaging voor je artiest. Zowel de voetzolen als de handpalmen zijn eeltig en niet elke stijl kan goed worden uitgevoerd op dit gebied. Ingewikkelde arceringen en kleuren zullen niet goed helen als ze op de voetzolen worden aangebracht, daarom zijn vet zwart en zware contouren de beste keuze. Als je nog steeds niet verkocht bent aan het tatoeëren van je voetzolen, bekijk dan de galerij hieronder en laat ons weten of deze epische tatoeages je van gedachten hebben doen veranderen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.